Kokonaispalvelut


Yksi, kaksi, vai monta palvelua?

Yhdistämällä esimerkiksi siivous, myymälävartiointi, pullonpalautuksen hoito ja ostoskärryjen siirtely yhdeksi palvelukokonaisuudeksi, saavutetaan sekä taloudellista että laadullista hyötyä.

Eri palveluiden osaajat toimivat yhtenä tiiminä yhteisen työnjohdon alaisena, jatkuvassa vuorovaikutuksessa toisiinsa ilman organisaatioiden välisiä raja-aitoja. Siivooja voi puhtausalan ammattilaisena huolehtia myös pullonpalautusautomaattien puhdistuksista. Vartija voi oman työnsä ohessa siirrellä kärryjä ja koreja, sekä valvoa vessojen siisteyttä vartiokierrosten yhteydessä. Lähin tiimiläinen palvelee asiakkaita pullonpalautuksen ongelmatilanteissa etähälytysten avulla, kaikki toimivat tarvittaessa päivystyssiivoojina ja jokainen tarkkailee jatkuvasti turvallisuuteen liittyviä asioita oman työnsä ohessa.

Yksi yhteyshenkilö aina tavoitettavissa

Kokonaispalvelu tekee alihankinnan hallinnasta helpompaa. Sen lisäksi, että paikalla on aina kaupan aukioloaikoina yksi tai useampi spectralainen moniosaaja, toimii yhteyshenkilönä kaikkien palveluiden osalta yksi ja sama palvelupäällikkö.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, anna palautetta, kysy, haasta. Jutellaan.

Ota yhteyttä