Meille töihin?

Kauppakeskustyöntekijä, vartija, huoltomies, siivooja, mitä näitä nyt on…

Meiltä löytyy osaajaa joka lähtöön. Ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön ansiosta pystymme takaamaan asiakkaillemme toimivia ja laadukkaita palveluita.

Asiakkaitamme ovat sekä kaupat kauppiaineen että kaupassa asioivat asiakkaat. Olemme yhtä lailla palvelutehtävissä kuin kaupan omakin henkilökunta, ja viime kädessä jokaisen spectralaisen palkan maksaa kaupan asiakas.

Työllistämme yli 240 eri alojen ammattilaista kymmenissä asiakaskohteissa pääkaupunkiseudulta Länsi-Uudellemaalle ja aina Saloon saakka ulottuvalla alueella, lisäksi meillä on Itä-Suomessa vireä alueyksikkö.

Osassa työtehtävistämme edellytetään tiettyä pätevyyttä tai koulutusta (sähköasentaja, vartija, järjestyksenvalvoja), osan taas oppii työtä tekemällä. Perehdytysohjelmamme on hioutunut vuosien varrella huippuunsa, joten meille tullessasi voit olla varma, että sinut opastetaan hommiisi kunnolla.

Tarjoamme sekä koko- että osa-aikaisia töitä. Työllistämme paljon esimerkiksi opiskelijoita erilaisissa osa-aikahommissa, ymmärrämme opiskelijan aikataulun luentoineen ja tenttipäivineen, toisin sanoen olemme tottuneita joustamaan. Moni muukin pientä lisäansiota haluava on löytänyt meiltä itselleen sopivan osa-aikaisen työtehtävän.

Ja mitä monipuolisempia tehtäviä olet halukas tekemään, sitä enemmän työtunteja pystymme Sinulle tarjoamaan!

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, anna palautetta, kysy, haasta. Jutellaan.

Ota yhteyttä