Meille töihin?

Kauppakeskustyöntekijä, vartija, huoltomies, siivooja, mitä näitä nyt on…

Meiltä löytyy osaajaa joka lähtöön. Ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön ansiosta pystymme takaamaan asiakkaillemme toimivia ja laadukkaita palveluita.

Asiakkaitamme ovat sekä kaupat kauppiaineen että kaupassa asioivat asiakkaat. Olemme yhtä lailla palvelutehtävissä kuin kaupan omakin henkilökunta, ja viime kädessä jokaisen spectralaisen palkan maksaa kaupan asiakas.

Työllistämme yli 240 eri alojen ammattilaista kymmenissä asiakaskohteissa pääkaupunkiseudulta Länsi-Uudellemaalle ja aina Saloon saakka ulottuvalla alueella, lisäksi meillä on Itä-Suomessa vireä alueyksikkö.

Osassa työtehtävistämme edellytetään tiettyä pätevyyttä tai koulutusta (sähköasentaja, vartija, järjestyksenvalvoja), osan taas oppii työtä tekemällä. Perehdytysohjelmamme on hioutunut vuosien varrella huippuunsa, joten meille tullessasi voit olla varma, että sinut opastetaan hommiisi kunnolla.

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Tarjoamme sekä koko- että osa-aikaisia töitä. Työllistämme paljon esimerkiksi opiskelijoita erilaisissa osa-aikahommissa, ymmärrämme opiskelijan aikataulun luentoineen ja tenttipäivineen, toisin sanoen olemme tottuneita joustamaan. Moni muukin pientä lisäansiota haluava on löytänyt meiltä itselleen sopivan osa-aikaisen työtehtävän.

Ja mitä monipuolisempia tehtäviä olet halukas tekemään, sitä enemmän työtunteja pystymme Sinulle tarjoamaan!

Palkkauksemme koostuu työehtosopimusten mukaisista tunti- ja kuukausipalkoista, sekä kaikista niihin kuuluvista lisistä. Esimiestehtävistä maksamme työehtosopimuksia korkeampia sopimuspalkkoja. Lisäksi meillä on käytössä koko henkilöstöämme koskeva bonuspalkkausjärjestelmä jossa erityisen hyvistä työsuorituksista palkitaan riihikuivalla rahalla. Palkitsemme henkilöstöämme hyvistä työsuorituksista myös esimerkiksi leffalipuilla, pizzalahjakorteilla tai kulttuuri- ja liikuntaseteleillä. Meillä on lisäksi käytössä myös erityinen rekryvinkkipalkkio uusia työntekijöitä meille suositteleville työntekijöillemme.

Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia mm Smartumin liikuntaseteleillä sekä tuella työkenkien hankintaan. Lisäksi henkilöstömme saa alennusta turvallisuusalan työvälineiden hankinnoista yhteistyökumppanimme verkkokaupassa.

Arjen vastapainoksi muistamme myös juhlia. Kaikki työryhmämme järjestävät syksyisin omia tapahtumiaan ja keväisin kokoonnumme koko henkilöstömme kanssa juhlimaan kulunutta vuotta ja palkitsemaan ansioituneita spectralaisia. Meillä on myös oma veteraanikerhomme pitkään yhtiössä palvelleille työntekijöillemme. Heitä muistetaan vuosittain pienellä ”kuntoutusmatkalla”. Pidempään yhtiössä palvelleita työntekijöitämme muistetaan myös ylimääräisillä palkallisilla vuosilomilla.

Haluamme pitää henkilöstöstämme mahdollisimman hyvää huolta. Vastineeksi odotamme jokaiselta työntekijältämme spectralaista asennetta työntekoon.

Kiinnostuitko?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme rekrytointijärjestelmässämme.

Avoimet paikat