Palvelut yrityksille

Palvelukokonaisuudet; pullonpalautus, kärryjen siirtely, siivous, vartiointi, hyllytys, autopesulan hoito, erikoispuhdistus, laitehuolto.


Yksi, kaksi, vai monta palvelua?

Yhdistämällä esimerkiksi siivousta, myymälävartiointia, pullonpalautuksen hoitoa, ostoskärryjen siirtelyä ja hyllytystä yhdeksi palvelukokonaisuudeksi, saavutetaan kustannussäästöjä, palvelun laadun parantumista ja joustavuutta palveluiden tuotantoon.

Eri palveluiden ammattilaisemme toimivat yhtenä tiiminä yhteisen työnjohdon alaisena, jatkuvassa vuorovaikutuksessa toisiinsa ilman organisaatioiden välisiä raja-aitoja. Siivooja voi puhtausalan ammattilaisena huolehtia myös pullonpalautusautomaattien puhdistuksista. Vartija voi oman työnsä ohessa siirrellä kärryjä ja koreja, sekä valvoa vessojen siisteyttä vartiokierrosten yhteydessä. Lähin tiimiläinen palvelee asiakkaita pullonpalautuksen ongelmatilanteissa etähälytysten avulla, kaikki toimivat tarvittaessa päivystyssiivoojina ja jokainen tarkkailee jatkuvasti turvallisuuteen liittyviä asioita oman työnsä ohessa. Hiljaisempina aikoina toimenkuvia voidaan tarvittaessa täydentää hyllyttämisellä, ja niin edelleen.

Yksi yhteyshenkilö aina tavoitettavissa

Kokonaispalvelu tekee alihankinnan hallinnasta helpompaa. Sen lisäksi, että paikalla on aina kaupan aukioloaikoina yksi tai useampi spectralainen moniosaaja, toimii yhteyshenkilönä kaikkien palveluiden osalta yksi ja sama paikallinen palvelupäällikkö.


Jaa somessa:

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, anna palautetta, kysy, haasta. Jutellaan.

Ota yhteyttä