Autopesulan hoito ja muut tukitoiminnot

Autopesuloiden päivittäisen toiminnan hoito.


Autopesulat kuntoon                     

Osana laajempaa palvelukokonaisuutta Spectra huolehtii myös autopesuloiden päivittäisestä toiminnasta. Myymälän tai kauppakeskuksen yhteydessä sijaitseva autopesula tarvitsee päivittäistä huolenpitoa, ja sen asiakkaat apua, usein nopeallakin vasteajalla.

Me huolehdimme mielellämme automaattien ja pesuhallien ovien avauksista ja suluista, pesuaineiden riittävyydestä ja automaatin toimintakunnon tarkkailusta. Pesuhallin siisteys on tärkeimpiä puhtausmielikuvaa luovia tekijöitä ja sen ylläpito vaatii jatkuvaa roskien keräämistä ja hiekan ja muun autoista irtoavan lian huuhtelua lattiakaivoihin. Teemme myös erikseen sovittaessa pesuhallien perusteellisia painepesuja liikuteltavalla pesukalustollamme.

Muut tukitoiminnot

Spectralla on vuosien kokemus erilaisissa kaupan ympäristöissä toimimisesta. Olemme räätälöineet lukuisille asiakkaillemme erilaisia palvelukokonaisuuksia joita täydennetään usein pienemmillä tukipalveluiden osa-alueilla sen mukaan, mille palvelulle missäkin myymälässä tai kauppakeskuksessa on tarvetta.

Huolehdimme muun toimintamme ohessa usein esimerkiksi erilaisista kiinteistöhuollon “talonmiespalveluista” kuten esimerkiksi sisäänkäyntien edustojen hiekottamisesta talvisin, lastauslaiturien järjestyksen pidosta sekä palaneiden lamppujen vaihtamisesta.


Jaa somessa:

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, anna palautetta, kysy, haasta. Jutellaan.

Ota yhteyttä