Kärryjen siirtely

Ostoskärryjen ja ostosvaunujen siirtely myymälöissä ja kauppakeskuksissa.


Missä täällä niitä kärryjä oikein on?

Spectralla on yli 20 vuoden kokemus ostoskärrylogistiikasta niin pienemmissä marketeissa, kuin myös tuhansien ostoskärryjen kauppakeskuksissa.

Kärryjen riittävyydestä ja järjestyksestä huolehtiminen

Me vastaamme siitä, että kärryjä on oikea määrä oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja että kärryissä tai niiden palautuspisteissä ei ole roskia. Näin teemme kauppa-asioinnista sujuvaa ensi hetkistä alkaen.

Kärryjen siirtely turvallisesti

Ensisijaista ostoskärryjen siirtelyssä on turvallisuus. Käytössämme on kattavat turvamääräykset, jotka käydään perehdytysvaiheessa jokaisen työntekijän kanssa tarkasti läpi ennen töiden alkamista, ja joiden noudattamista valvotaan tiukasti. Tällä pyrimme varmistamaan sekä kaupan asiakkaiden että oman henkilöstömme turvallisen liikkumisen.

Kärryjen pienkorjaukset

Huolehdimme siitä, että asiakkaiden käytössä olevat ostoskärryt ovat ehjiä, poistamme vialliset kärryt kierrosta ja suoritamme esimerkiksi lukkojen ja pyörien vaihdot.

Asiakaspalvelu

Työntekijämme huolehtivat omalta osaltaan asiakaspalvelusta ja neuvovat tarvittaessa kaupan asiakkaita. Autamme kadonneen auton metsästämisessä, kerromme mistä löytyy kierrätyspiste tai lähin pankkiautomaatti, ja ohjaamme asiakkaan tarvittaessa kaupan infopisteeseen.


Jaa somessa:

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, anna palautetta, kysy, haasta. Jutellaan.

Ota yhteyttä