Digitalisaatioprojekti yhteistyössä Reslink Solutionin kanssa


Spectra kehittää digitalisaatiotaan yhteistyössä Reslink Solutionsin kanssa.Spectra on solminut yhteistyösopimuksen Reslink Solutions Oy:n kanssa. Tarkoituksena on saada digitalisoitua yrityksen materiaaleja mm. työnjakotaulut, inventaariot, perehdytyslomakkeet jne. Projektia Spectralla työstää Ted Sjöberg yhdessä Reslinkin tiimin kanssa.

Reslink palvelualustalla voidaan digitalisoida, mobilisoida erilaisia prosesseja tehokkaasti. Digitalisointi ja erilaisille käyttäjätyypeille jalkautettava joustava mobiiliapplikaatio voidaan tuottaa Reslink palvelualustan päälle. Tämä tarkoittaa kestävän digitaalisen palvelumallisen businessmallin rakentamista.

Tieto ja data on yritysten uutta “valuuttaa”, jota uskomme yritysten keräävän omista tuotteista ja palvelukokemuksesta. Jokaisella työntekijällä on kaksi silmää. Tämä luo jo valtavan mahdollisuuden lisätiedon keräämiseen joka päivä. Kuvadata, tekstitieto sekä sijainti ovat merkittäviä lisäarvotekijöitä paremman palvelukokemuksen aikaansaamiseksi. Nämä elementit ovat Reslink alustan ydintä. Kerättyä tietoa voidaan käsitellä ja jalostaa jatkossa myös koneoppimisen avulla ja kuvadataa voidaan analysoida erilaisin apuvälinein (AI) luoden uusia kyvykkyyksiä.

Spectra on hyvässä asemassa ja tulevaisuuden datan jalostaminen tulee luomaan vielä uusia mielenkiintoisia lisäarvoja toimintaan. Näin uskon sanoo Reslink Solutions Oy:n tj. Jukka Hautala.

Jaa somessa: