Meille töihin?

Meillä tarvitaan osaajia joka lähtöön

Ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön ansiosta pystymme takaamaan asiakkaillemme toimivia ja laadukkaita palveluita. Työllistämme yli 200 kaupan tukipalveluiden ammattilaista kymmenissä asiakaskohteissa.

Asiakkaitamme ovat sekä kaupat kauppiaineen että kaupassa asioivat asiakkaat. Olemme yhtä lailla palvelutehtävissä kuin kaupan omakin henkilökunta, ja viime kädessä jokaisen spectralaisen palkan maksaa kaupan asiakas.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme rekrytointijärjestelmässämme

Mitä meillä on tarjota Sinulle?

Tarjoamme sekä koko- että osa-aikaisia työtehtäviä eri elämäntilanteisiin. Voit olla opiskelija, kotiäiti tai -isä, työssäkäyvä tai työtön. Mitä monipuolisempia tehtäviä olet halukas tekemään, sitä enemmän työtunteja pystymme Sinulle tarjoamaan!

Palkkauksemme koostuu työehtosopimusten mukaisista tunti- ja kuukausipalkoista, sekä kaikista niihin kuuluvista lisistä. Esimiestehtävistä maksamme työehtosopimuksia korkeampaa sopimuspalkkaa. Palkan lisäksi meillä on käytössä bonusjärjestelmä, jossa palkitsemme työntekijöitä erityisen hyvistä työsuorituksista bonusrahalla.

Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia mm. Smartumin liikunta- ja kulttuuriedulla, palkitsemalla hyvistä suorituksista vaihtuvilla pikapalkinnoilla (muun muassa leffalipuilla) ja käymällä jatkuvaa keskustelua työntekijöidemme kanssa työssä viihtyvyyden ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Työntekijöillemme tarjoamme kattavan työterveyshuollon sekä työssä tarvittavat suojavälineet.

Arjen vastapainoksi muistamme myös juhlia! Kaikki työryhmämme järjestävät syksyisin omia tapahtumiaan ja keväisin kokoonnumme koko henkilöstömme kanssa yhdessä juhlimaan kulunutta vuotta ja palkitsemaan ansioituneita Spectralaisia. Meillä on myös oma veteraanikerhomme pitkään yhtiössä palvelleille työntekijöillemme. Heitä muistetaan vuosittain pienellä kuntoutusmatkalla. Pidempään yhtiössä palvelleita työntekijöitämme muistetaan myös ylimääräisillä palkallisilla vuosilomilla.

Uratarinat

Meiltä löytyy laaja kirjo työtehtäviä, joita hoitaa motivoituneet ja ammattitaitoiset osaajat. Työtehtäviä yhdistelemällä pystymme tarjoamaan työntekijöillemme enemmän sopimustunteja ja vaihtelevaa tekemistä työpäivään. Meillä on myös mahdollisuus edetä uralla esimerkiksi kohdevastaavaksi, palvelupäälliköksi tai aina johtajaksi asti. Tutustu spectralaisten uratarinoihin ja hae kasvavaan joukkoomme jo tänään!


Jaa somessa:

Kiinnostuitko?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme rekrytointijärjestelmässämme.

Avoimet työpaikat Open jobs