Meille töihin?

Meillä tarvitaan osaajia joka lähtöön

Ammattitaitoisen ja motivoituneen henkilöstön ansiosta pystymme takaamaan asiakkaillemme toimivia ja laadukkaita palveluita. Työllistämme yli 250 kaupan tukipalveluiden ammattilaista kymmenissä asiakaskohteissa.

Asiakkaitamme ovat sekä kaupat kauppiaineen että kaupassa asioivat asiakkaat. Olemme yhtä lailla palvelutehtävissä kuin kaupan omakin henkilökunta, ja viime kädessä jokaisen spectralaisen palkan maksaa kaupan asiakas.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme rekrytointijärjestelmässämme.

Avoimet työpaikat

Mitä meillä on tarjota sinulle?

Tarjoamme sekä koko- että osa-aikaisia töitä. Työllistämme paljon esimerkiksi opiskelijoita erilaisissa osa-aikatöissä, ymmärrämme opiskelijan aikataulun luentoineen ja tenttipäivineen, toisin sanoen olemme tottuneita joustamaan. Moni muukin pientä lisäansiota haluava on löytänyt meiltä itselleen sopivan työtehtävän. Mitä monipuolisempia tehtäviä olet halukas tekemään, sitä enemmän työtunteja pystymme Sinulle tarjoamaan!

Palkkauksemme koostuu työehtosopimusten mukaisista tunti- ja kuukausipalkoista, sekä kaikista niihin kuuluvista lisistä. Esimiestehtävistä maksamme työehtosopimuksia korkeampia sopimuspalkkoja. Palkan lisäksi meillä on käytössä koko henkilöstöämme koskeva bonusjärjestelmä jossa erityisen hyvistä työsuorituksista palkitaan riihikuivalla rahalla. Palkitsemme henkilöstöämme hyvistä työsuorituksista myös esimerkiksi leffalipuilla, pizzalahjakorteilla ja kulttuuri- ja liikuntaseteleillä.

Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia mm Smartumin liikuntaseteleillä sekä tuella työkenkien hankintaan. Lisäksi henkilöstömme saa alennusta turvallisuusalan työvälineiden hankinnoista yhteistyökumppanimme verkkokaupassa.

Arjen vastapainoksi muistamme myös juhlia. Kaikki työryhmämme järjestävät syksyisin omia tapahtumiaan ja keväisin kokoonnumme koko henkilöstömme kanssa yhdessä juhlimaan kulunutta vuotta ja palkitsemaan ansioituneita spectralaisia. Meillä on myös oma veteraanikerhomme pitkään yhtiössä palvelleille työntekijöillemme. Heitä muistetaan vuosittain pienellä “kuntoutusmatkalla”. Pidempään yhtiössä palvelleita työntekijöitämme muistetaan myös ylimääräisillä palkallisilla vuosilomilla.

Haluamme pitää henkilöstöstämme mahdollisimman hyvää huolta. Vastineeksi odotamme jokaiselta työntekijältämme spectralaista asennetta työntekoon.

Kiinnostuitko?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme rekrytointijärjestelmässämme.

Avoimet työpaikat

Tutustu arkeemme

Voit tutustua arkeemme esimerkiksi seuraamalla spectralaisia Instagramissa.

@spectrakeijama Eelis Keijama
@spectrakaisa Kaisa O’Brien
@spectramikael Mikael Väätäinen

@spectrapetri Petri Huttunen