Abdifatah – Kohdevastaava

Spectra Yhtiöt Oy kohdevastaava Abdifatah Awil Bilellä on vajaan vuosi takanaan yrityksessä.

Moi, Nimeni on Abdifatah Awil Bile, olen lähtöisin somaliasta ja asunut suomessa jo 30v. Pidän todella paljon urheilusta mm. jalkapallosta, koripallosta ja myös jääkiekosta :) Vapaa-ajalla tykkään käydä katsomassa
matseja suomessa sekä ulkomailla.

Kun tulin tähän firmaan töihin, niin työskentelin HUS:lla erikoislaitoshuoltajana Meilahden tornisairaalassa. Olen tehnyt myös kaikenlaista muutakin hommaa, kuten työskennellyt Prismassa ParkPatrol pysäköinninvalvojana.

Huomasin Spectran avoimen työpaikan Duunitorista, katsoin tämän jälkeen videon ja päätin vierailla Kauppakeskus Kaaressa, jossa näin Spectran kaverin tekevän töitä. Tämän jälkeen sanoin itselleni, että minä voisin myös tehdä tota samaa hommaa.

Aloitin Spectralla syyskuussa 2019 ja olen viihtynyt todella hyvin. Työskentelen nykyisin kohdevastaavana Kauppakeskus Triplassa, vastaan työssäni siitä, että kaikki sujuu hyvin ja pidän hyvää huolta paikasta. Aiemmin olen työskennellyt pullo ja kärrypalvelussa.

Parasta työssäni on ollut, että jokainen päivä on erilainen ja kun saa tehdä viikonloppuisin kollegoiden kanssa töitä ja, että esimies on aina tarvittaessa tavoitettavissa.

Nautin siitä, että saan olla töissä ja työssäni on paljon vastuuta. Tykkään haasteista ja että minulle annetaan haasteita. Pidän kommunikoimisesta työntekijöiden, esimiehen ja asiakkaiden kanssa.

Mikäli minulta kysyttäisiin Spectrasta, kertoisin että Spectra on hyvä työpaikka ja täällä on hyvä työilmapiiri. Kaikki tulevat toimeen toistensa kanssa ja asioista keskustellaan avoimesti.

Slogan: Mitä mä teen, niin teen sen kunnolla :)

Tulevaisuudelta toivon, että saisin kasvaa tässä firmassa ja pääsisin joskus palvelupäälliköksi. Toivottavasti saan työskennellä pitkään Spectralla.


Jaa somessa: