Adil – Palvelupäällikkö

Spectra Yhtiöt Oy palvelupäällikkö Adil Hoxhalla on 11 vuoden ura yrityksessä.

Moi, nimeni on Adil. Toimin palvelupäällikkönä Espoossa. Aloitin Spectra Yhtiöiden palveluksessa hieman yli 11 vuotta sitten sen jälkeen kun eräs tuttavani Spectrasta tarjosi minulle töitä.

Aloitin Spectralla siivoojana Espoossa. Etenin yrityksen sisällä eri töitä tehden kokemuksen myötä pikku hiljaa ensin kohdevastaavaksi, jonka jälkeen etenin nykyiseen työtehtävääni palvelupäälliköksi. Avustan myös palvelujohtajaa tarvittaessa. Mielestäni olen päätynyt tähän asemaan kovan työn sekä monen vuoden kokemuksen ansiosta.

Palvelupäällikön työhön kuuluu muun muassa laadunvalvonta, työntekijöiden perehdytystä, työvuorolistojen tekemistä, työntekijöistä huolehtiminen sekä tietenkin asiakaspalvelu.

Olen tehnyt Spectralla lähes kaikkia tarjolla olleita työtehtäviä. Nautin eniten siitä kun tekemistä on koko ajan tarjolla. Olen viihtynyt kaikissa työtehtävissä hyvin. Yksi mieleenpainuvimmista hetkistä Spectran kanssa on ollut työsopimuksen allekirjoittaminen.

Voisin kuvata Spectraa kolmella sanalla: Luotettava, rehellinen & täsmällinen. Täydellinen Spectralainen on mielestäni hyvin koulutettu ja perehdytetty henkilö, joka ottaa asiakkaan kaikessa tekemisessä huomioon. Spectra on näiden asioiden suhteen vahvoilla, olen itsekin saanut erittäin hyvän perehdytyksen ja koulutuksen, ja ennen kaikkea mahdollisuuden edetä urallani.

Palkitsevinta työssäni on se, kun asiakas huomaa työn tuloksen. Kun asiakas on tyytyväinen tekemäämme työhön ja saamme positiivista palautetta, se antaa minullekin lisää virtaa. Koen työntekijät sekä asiakkaan erittäin tärkeäksi, sekä myös tietenkin työkaverit!

Harrastuksiini kuuluu kuntosali, siellä tulee käytyä viisi kertaa viikossa. Minulla on kolme lasta, jotka keksivät minulle tekemistä ja pitävät huolen siitä, että tylsää ei tule. Pelaamme usein kesäisin lasten kanssa jalkapalloa, ja vaimoni on yksi joukkueemme suurimmista faneista.


Jaa somessa: