Mika – Kauppakeskustyöntekijä

Mika Levonniemi on ollut 15 vuotta Spectra Yhtiöiden palveluksessa.

Moi, Nimeni on Mika Levonniemi. Olen 44-vuotias iloinen ja huumorintajuinen mies. Olen naimisissa ja minulla on seitsemän lasta. Vapaa-aikanani harrastan pyöräilyä ja koiran kanssa lenkkeilyä, sekä touhuamista perheeni kanssa, joka on minusta ihan parasta.

Työtehtäviini kuuluu pullonpalautuksen hoito, kärryjen siirtely sekä siivouksen tehtävät Viikin Prismassa. Aloitin Spectran palveluksessa noin 15 vuotta sitten, kun nykyinen työkaverini vinkkasi minulle Spectrasta. Ennen Spectraa olen työskennellyt kaupan alalla ja Postissa.

Alunperin, aloitin Kauppakeskus Sellossa kärrypoikana ja myöhemmin työskentelin esimiehenä Itäkeskuksen K-Citymarketissa ja Prismassa, sekä Vantaan Ikeassa. Tämän jälkeen siirryin Viikin Prismaan ja kauppakeskus Jumboon ja sitten siivouksen pariin Viikin Prismaan, jossa nyt työskentelen.
Työssäni nautin siitä, että pääsen haastamaan itseäni ja ammattitaitoani päivittäin.

Olen viihtynyt Spectralla ja työtehtävissäni erittäin hyvin, jokainen päivä on kiva, mutta myös erilainen ja haastava. Tärkeimmiksi ominaisuuksiksi nostaisin työssäni laadun, työnteon tarkkuuden ja asiakastyytyväisyyden. ”Sen minkä teemme, teemme kunnolla”.

Minulla on mukavat työkaverit, hyvä tiimi ja työilmapiiri. Kaikki uudet työntekijät otetaan Spectralla hyvin vastaan, me tuemme toinen toisiamme. Meillä on myös kivaa tekemistä yhdessä, yksi mieleenpainuvimmista hetkistä Spectralla onkin ollut pullojen blokkauskilpailu.

Jos minun pitäisi kuvata Spectraa kolmella sanalla niin ne olisivat: joustava, luotettava ja rehellinen. Suosittelen lämpimästi Spectraa työnantajana muillekin.

Slogan: joo, mä hoidan.

Tulevaisuudelta odotan, että saan tehdä työtä ja perheeni pysyy terveenä.


Jaa somessa: