Petri – Kohdevastaava

Spectra Yhtiöt Oy kohdevastaava Petri Huttusella on 13 vuoden ura yrityksessä.

Moi, Nimeni on Petri Huttunen, kavereiden ja kollegoiden keskuudessa Hude. Työskentelen kohdevastaavana, asemapaikkani ovat Kaari ja Myyrmanni. Olen ollut Spectra Yhtiöillä töissä melkein 13 vuotta. Työajan ulkopuolella lenkkeilen, suunnittelen rakennusten pohjapiirros mallinnuksia, sekä toimin vapaaehtoisena nuorisotyön puolella.

Kuulin Spectrasta ollessani vuokrafirman työkeikalla kauppakeskus Myyrmannissa, jossa Spectra jo silloin toimi. Hakeminen tapahtui tehtyäni useita tuurausvuoroja Myyrmannissa, jolloin Spectran Myyrmannin silloinen esimies Yrjö Turunen kysyi olisinko kiinnostunut siirtymään heidän palvelukseen, jonka jälkeen ura alkoi. Ennen Spectraa olen työskennellyt vuokrafirmassa sekä lehdenjakajana.

Olen työskennellyt Spectralla pullonpalautuksen sekä ostoskärryjen siirtelyn puolella, erikoispesussa ja joskus muutamissa siivousvuoroissa. Olen viihtynyt kaikissa tehtävissä hyvin, joten siksi en voi oikein nostaa vain yhtä ylitse muiden. Ensimmäiset vuodet työskentelin Myyrmannissa ja Viikissä. Sieltä tie vei Jumboon ja 2012 syksyllä aloitin Jumbossa vuorovastaavana, kun Jumbon silloinen palveluesimies kysyi, että olisinko kiinnostunut vuorovastaavahommasta. 2014 Olin muutaman kuukauden erikoispesun puolella töissä ja 2014 loppuvuodesta siirryin takaisin pullo/kärry puolelle, jolloin aloitin kohdevastaavana.

Nykyisiin työtehtäviini kuuluvat yksiköiden työnlaadun valvonta, sekä kehittäminen yhdessä oman esimiehen kanssa, raporttien tekeminen, työvuorolistojen suunnittelu, työnjakotaulujen/työhjeiden tekeminen, sekä tietysti suorittava työ kentällä. Tärkeiksi ominaisuuksiksi tehtävän kannalta koen, että on helposti lähestyttävä, asiallinen ja kaikki huomioon ottava kohdevastaava.

Eniten nautin suoritettavasta työstä ja siitä, että saa omalta osin olla mukana kehittämässä kohteiden toimintaa. Myös asiakkaiden auttaminen ongelmatilanteissa on mukavaa.

Mikäli minulta kysyttäisiin Spectrasta, kertoisin monipuolista työtehtävävalikoimastamme, työn ohessa toimivista koulutuksista ja työtehtävissään hyvin menestyvillä on mahdollisuus edetä talon sisällä aina esimies tason tehtäviin asti. Entä millainen on täydellinen Spectralainen? Mielestäni täydellinen Spectralainen on asiakkaiden toiveita kuunteleva sekä heidät huomioon ottava työntekijä. Työkavereistani kertoisin, että he ovat tekeviä ja heiltä löytyy usein hyviä muutosideoita ja se on ilo
huomata. Omasta mielestäni meidän kohteissa on hyvä ilmapiiri ja kommunikointi keskenämme toimii.

Slogan: Täydellistä suoritusta ei ole, mutta hyvään pystyy jokainen.

Tulevaisuudelta osalta odotan uusia haasteita, itseni kehittämistä työntekijänä ja kuka tietää ehkä myös työskentelyä muualla päin Suomea joskus.

Lopuksi vielä valokuva. Kuva on viime vuoden lokakuulta Australian Melbournesta, Albert Parkin F1 radan varikkopilttuun edestä.


Jaa somessa: