fbpx

Yrjö – Palvelupäällikkö

Spectra Yhtiöt Oy palvelupäällikkö Yrjö Turusella on 17 vuoden ura yrityksessä.

Tervehdys! Nimeni on Yrjö, kavereiden kesken Ykä. Työskentelen palvelupäällikkönä, asemapaikkani ovat Sello, Kaari ja Myyrmanni. Olen ollut Spectra Yhtiöillä töissä nyt noin 17 vuotta. Kuulin yrityksestä aikoinaan ensimmäistä kertaa kun vaimoni löysi Spectran työpaikkailmoituksen lehdestä.

Aloitin yrityksessä palveluesimiehenä autopesulassa, siihen aikaan se tuntui sopivan itselleni todella hyvin. Olen ollut tämän jälkeen useissa eri pääkaupunkiseudun kohteissa kauppakeskustöitä tekemässä kunnes muutama vuosi sitten minua pyydettiin palvelupäälliköksi. Työtehtäviini kuuluu hallinnollisten ja esimiestöiden lisäksi tarvittaessa myös suorittava työ.

Ensimmäinen kosketus työhön taisi tulla joskus alle 10-vuotiaana. Muistan ajaneeni hevosella haravakonetta isäni maatilalla. Myöhemmässä työelämässä olen tehnyt töitä muun muassa huoltoasemilla ja esimerkiksi rengasliikkeessä.

Työtehtävissäni arvostan niiden monipuolisuutta. Työssä on tultava ihmisten kanssa toimeen, mutta tämän lisäksi vaaditaan peräänantamattomuutta ja joskus tavallista monimutkaisempienkin asioiden hahmottelukykyä. Näen vahvuudeksi kyvyn tarttua reippaasti vastaantuleviin asioihin ja mahdollisiin haasteisiin. Ilmapiiri yrityksen sisällä on hyvä ja työkaveritkin ovat mukavia. Yrityksessä kiinnitetään tasa-arvoisuuteen, tasapuolisuuteen ja asialliseen käytökseen paljonkin huomiota. Kiusaamiselle on nollatoleranssi! Piste.

Mielestäni täydellinen Spectralainen on ihan tavallinen henkilö, joka tulee toimeen asiakkaiden ja työkavereiden kanssa sekä pärjää tarvittaessa myös fyysisesti hieman vaativimpina päivinä, mikäli työnkuva sitä edellyttää. Sellaiselle henkilölle joka ei ole aikaisemmin kuullut Spectrasta kertoisin seuraavan: Spectra tarjoaa erilaisia työmahdollisuuksia kohtalaisen lyhyelläkin koulutuksella, eli vuosien opiskelua näihin töihin ei tarvita. Työtehtävissä menestyvillä on mahdollisuus edetä talon sisällä ylöspäin ihan esimiestehtäviin saakka.

Tulevaisuudelta odotan lähestyvää eläkettä. Pitkän työuran jälkeen minulla on enää noin vuosi eläköitymiseen, eli aivan nurkan takana. Vaatimattomana miehenä en kehtaa sanoa mitä teen työajan ulkopuolella mutta sloganini jaan: Minkä tyrit, älä tyri kunnolla!


Jaa somessa:

Kiinnostuitko?

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme rekrytointijärjestelmässämme.

Avoimet työpaikat Open jobs