Yritys

Spectra – kaupan kaveri vuodesta 1999

Spectra on suomalainen vuonna 1999 perustettu perheyritys. Huolehdimme suurimpien suomalaisten päivittäistavarakauppojen ja kauppakeskusten ylläpito ja -tukitoiminnoista ja varmistamme, että nämä pystyvät päivästä toiseen palvelemaan asiakkaitaan laadukkaasti hoidetussa, turvallisessa ja miellyttävässä ympäristössä. ”Autamme kauppoja pitämään pyörät pyörimässä.”

Ammattilainen

Olemme vuosien varrella hankkineet kaupan alan palveluiden perinpohjaisen osaamisen niin organisoinnin, johtamisen, käytännön toimintatapojen kuin tekniikankin osalta. Edistämme osaltamme asiakkaan menestymistä ja kannamme vastuumme osana kokonaisuutta.

Ongelmanratkaisija

Paneudumme juuri niihin asioihin, joihin kauppiaat ja myymälöiden henkilökunta toivovat apua. Ratkaisemme mielellämme kaikenlaisia asiakkaidemme päivittäisessä työssä vastaan tulevia ongelmia ja harmin aiheita, koskivat ne sitten siisteyttä, myymäläturvallisuutta, huoltopalveluita tai vaikka kitiseviä ostoskärryjä.

Kuuntelija

Panostamme asiakkaan kuunteluun ja sovittuihin asioihin sitoutumiseen. Pyydämme aktiivisesti palautetta ja toiveita, otamme saamamme palautteen vakavasti, ja kehitämme ja parannamme palveluamme sen pohjalta jatkuvan parantamisen periaatetta noudattaen. Uskomme tehokkaan vuorovaikutuksen voimaan.

Neuvonantaja

Meillä on vuosien kokemus kärry- ja kierrätyslogistiikan konsultoinnista uusien rakennuskohteiden osalta. Annamme mielellämme oman osaamisemme kaupan tai kauppakeskuksen suunnittelijoiden käyttöön, jotta esimerkiksi vartioinnin valvomon tai siivouskeskuksen suunnittelu tulee ammattitaitoisesti huomioiduksi, ja kierrätyspisteen logistiikka toimii sujuvasti. Saatammehan olla itse jonain päivänä tehtävää suorittamassa.

Minkä teemme, teemme kunnolla

Toimintamme lähtökohta on asioiden hoitaminen kunnolla. Luotettavuus ja pitkäjänteisyys ovat yrityskulttuurimme kulmakiviä ja kunnia-asiamme on tehdä asiat sovitusti ja kerralla kuntoon. Siten voimme kohdata asiakkaamme silmästä silmään myös vuosien päästä.

Spectran arvot

Perusarvonamme on kunnolla tekeminen. Asiat tehdään kurinalaisesti niin hyvin kuin se on mahdollista ja järkevää. “Minkä teemme, teemme kunnolla.”

“Spectra ei jätä kaveria” – on hän sitten asiakas tai työntekijä. Spectra kunnioittaa sekä asiakasta että työntekijää.

Olemme paras hinta-laatusuhteessa. “Emme ole halvin, mutta olemme paras.”


Jaa somessa:

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä, anna palautetta, kysy, haasta. Jutellaan.

Ota yhteyttä